Några val

Några val

onsdag 29 mars 2017

Tyskland, Danmark, hem

Tyskland var det motorvägen som gällde. Denna gång stannade vi bara för att äta och sova. Shopping då.... Jo, det blev lite shopping i Flensburg. Tyvärr ingen handelsträdgård men det får bli att köpa färdiga plantor till växthuset hemma i år.

Danmark upp till Fredrikshamn är fin motorväg så det går också som "hejsan".
Jag måste berömma Danskarna för den service de har på sina rastplatser. Gratis tömning och vatten.Bravo!I Fredrikshamn parkerade vi på stora bilparkeringen bredvid Silja Line. Den är avgiftsfri mellan kl 20-08 och vi åkte med färjan kl 08 så det var nära och bra.

Anländer Göteborg efter att varit från Sverige sedan slutet av september. Det känns nu skönt att få komma hem. Först besök hos Markus och Carolin som har samlat vår post. Tack för hjälpen!

Inga fler husbilar

Göteborg


HEMMA! Det summerade till 1053 mil sen 1oktober.

Vilka härliga överraskningar vi fick. Det var bl a planterat vårblommor i urnorna vid trappen. Underbart med så goa grannar. Tack, Roger och Lenita.Vi har ju tagit beslut att inte driva Ställplats Kinnekulle längre så det blir säkert mer resor framöver. Återkommer vid nästa resa.

3 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack så mycket! Det blir nog lite från Kinnekulle så småningom också. 😊

      Radera
  2. Hej! Jag undrar om du skulle vara intresserad av ett samarbete på din blogg tillsammans med en campingkedja. Återkoppla gärna på mail. MVH Karin Lundgren på Impera, kl@impera.se

    SvaraRadera