Några val

Några val

måndag 6 mars 2017

Spanien, Tijola och Playa Carolinas

Vi passade på att åka lite mer inåt landet till Tijola, det var bara knappt 5 mil dit. Där fanns en bassäng med varmt mineralvatten. Nu ligger detta ca 700 m ö h så det var kallt i luften. Trevligt ställe när det är lite varmare väder. Det fanns även en Ställplats i byn där det fanns både vatten och tömningsanläggning, gratis. (37.349167 -2.441389). Vi stannade inte utan var bara och kikade.


Dags att åka ner mot havet igen. Prognosen var sol och varmt så vi åkte till playa Carolinas. Det är en parkering på en liten platå och även en grusparkering nedanför. Det finns inget annat än vacker natur och havet. Det var fler från träffen som åkt hit så det var många svenskar på plats. Vi stannade ett antal dagar och hade sol och värme.

Lite bouleSista kvällen började det blåsa sand och regna så nu var det dags att åka vidare. Bilarna såg ut som sandhögar. Vi åkte några kilometer mot Aguilas för där finns en mack som har all service och även en Ställplats. Här passade vi på att både tvätta kläder och bilen. Marita offrade sig och klättrade upp genom takluckan och tvättade vårt tak också. Tack!Blev semlor, äntligen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar