Några val

Några val

fredag 11 februari 2022

Spanien, semester dag 3

Vaknade efter att ha sovit gott. Frukosten var även här covid säkrad. Man får beställa vid bordet. Vanligt i Spanien är att äta Tostada. Det är ett rostad bröd med tomatröra, olivolja och salt. Nu är vi redo för dagen.

Vi börjar med att gå runt i Setenil. Det är verkligen ett annorlunda ställe. Hur kan man komma på idén att bygga hus i berget.

Undrar om någon kommer på tanken att åka bil här


Till salu om någon är intresserad.











Dags att dra vidare bland bergen. Vädret har varit väldigt varmt och fint så alla tjocka kläder vi haft med är oanvända. Det brukar vara så kallt så snart man åker inåt landet men inte den här gången.

Tja, vi åkte in i en liten by och var glada att vi hittade ut. Det var trångt och svettigt blev det.



Här uppe kröp termometern ner till 8 grader. Tur vi satt i bilen.



Mandeln blommar


Coin var vårt sista stopp på resan som totalt blev 45 mil.

Staden var ”bara en stad”. Det vi fick uppleva här var maten. Vi gick in på en restaurang som hade Menu el dia. Det är oftast en trerätters (förrätt, varmrätt, efterrätt) men små portioner. Den här kostade 10 euro inkl dryck. Det var absolut den bästa vi ätit i Spanien. Det var så fint upplagt och mycket. Vi var proppmätta och supernöjda.





Hemgjord Tiramisu
Hemgjord cheesecake 

När vi nu ändå hade bil så passade vi på att stanna på Lidl och handla lite tunga grejer. Haha, bilen var fullproppad de sista milen tillbaka till Fuengirola och husbilarna.

Det vi kan glädjas åt nu är att i morgon så är det inte krav på munskydd utomhus längre. Skönt, det räcker med att ha på sig när man handlar. 

2 kommentarer:

  1. Fin tur ni gjort! Kul att se alla bilder!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var en trevlig tur till ställen vi inte tar oss till med husbilen.

      Radera