Några val

Några val

lördag 30 november 2019

Spanien, La Puebla de Cazalla


Vi vinkade adjö efter frukost och drog i väg. Första stoppet blev på Lidl för att handla lite varor som bara finns i Portugal. Sen tankade vi gas så vi klarar oss ett bra tag. Det var dags att köpa nya klossar så det blev ett stopp även på camperserv.

Mot Spanien.



Det negativa är att vi tappar en timme eftersom det är olika tidszoner i Portugal och Spanien. Men, vi har ju ingen tid att passa.

Trafiken flöt på bra även när vi passerade Sevilla. Det blev bara stopp för fika och lunch. På kvällen stannade vi i denna by. Helt otroligt. Det fanns ström, tömning och vatten vid varje plats. Toaletter och duschar med varmvatten. Allt detta var helt gratis!😱❤️ 37.224722, -5.304444





Promenad i staden. Det är en väldigt fin stad, ser välmående ut. Gatorna var absolut spikraka. Många kyrkor. Trevlig stad att vandra i.
Det hände något när vi gick förbi den stora kyrkan, så vi gick och tittade. De hade lagt ut en röd matta ända ut till gatan. Det skulle bli bröllop. Det pågick ett antal barndop. Här var det löpande band som gällde. Prästen pratade det allmänna först sen kallades barn efter barn fram. Det var effektivt.

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar