Några val

Några val

tisdag 2 januari 2018

Thailand, nyårsafton

Vi blev bjudna på hotellets stora gardenparty. Det var verkligen storslaget. Hotellet har en park och där byggde de upp en scen och tog ut stolar, bord, mat etc etc. Vi fick ett bordsnummer så vi hade en given plats. Starten var kl 19. Det var olika matstationen runt omkring borden. Temat för kvällen var älvor. Det var olika dansgrupper och ett bra band, Lady and the tramps band, som spelade hela kvällen.
Det var väldig spridning på nationaliteter vid vårt bord. En familj från Italien, två tjejer från Sydafrika, en familj boende i Bangkok (pappan svensk och heter Stefan, mamman från Malaysia, dottern 8 år pratade svenska och engelska) och vi två.

Måste även kommentera vad snabbt de förbereder och tar bort ett sånt här stort jippo. På förmiddagen när vi gick ut så var det bara en park med träd. Sen på nyårsdagens morgon var allt borta och bara en fin park igen.

Vi hade en kul kväll både matmässigt och underhållningen. De hade verkligen tänkt på allt. Ex vis så stod det t o m en flaska myggmedel på varje bord om det skulle behövas.

Maten.... mums...fanns nog det mesta från förrätter till efterrätter man kan tänka sig äta.

Nu får det bli bilder och filmsnuttar.


Förberedelsen på eftermiddagen.

 Vaserna är gjorda av is.

 Nu börjar det

Gruppen med älvor
 MatenUnderhållning (hoppas filmerna funkar)
3 kommentarer:

 1. Där var det verkligen fest. Tack för alla bilder, kul att se hur en nyårsafton går till i den delen av världen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var verkligen storslaget.🍾✨

   Radera
 2. Oj, det var ett rejält nyårsfirande! I Göteborg hade vi en dag med sol, men de andra dagarnas väder vill jag inte prata om.

  SvaraRadera