Några val

Några val

onsdag 6 december 2017

Spanien, Sanlucar de Barrameda
En av favoritstäderna. Synd att de stängt så man inte kan stå på stora planen längre. Vi stod på gatan vid en parkeringsficka. (36,782187;-6,361180). Det var lite skoj att det stod en svensk till där och vi sa ”ses nästa gång” till dem för bara ett par dagar sen. Så är det, man träffas igen fast man inte vet i förväg vart man åker.😱 Det blev lite kortspel med dem på kvällen. Trevligt!

Direkt när vi kom började vi med att gå och äta på en restaurang vi åt en riktigt go köttbit på förra året. Favorit i repris, alltså.Den här staden är ingen turiststad, det är vanligt Spanskt folk. Vi var väldigt undrande för det var massor med familjer ute på stan en vanlig tisdagskväll. Jippon överallt.
Det visade sig att det är långhelg i Spanien. De har en förmåga att börja festen före, de kan verkligen ha skoj. Det som slår mej är, mot skillnad hemma, att man är hela familjen tillsammans. Barnen i centrum.
4 kommentarer:

 1. Ser bra ut det där, både Sanlucar och maten! Kan ni stå där på parkeringen över natten? / Arne o Coosje

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi stod på en sidogata, gick jättebra.
   Stefan

   Radera
 2. Det var en av våra favoritplatser tills dom stängde den stora planen. Men det går ju bra att parkera i stort sett var som helst, finns gott om parkeringsplatser där. Inte lika trevligt som när man kunde parkera på den stora grusplanen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan bara hålla med. Det blir bara en natt.

   Radera