Några val

Några val

tisdag 10 oktober 2017

Sverige, avfärd mot Tyskland, Holland

Den 7oktober vinkade vi av Hällekis och hade delmål ett Mariestad. Styrelsemöte i Husbilsklubben hela lördagen. 



Söndag åkte vi vidare till Göteborg via Skövde. Fikastund med Pontus, Markus, Caroline och lilla Livia.
I Göteborg blev vi bjudna på mat hos Christina. Kul att träffa Viktor och Emilie också. Vi tog denna gång färja Göteborg-Kihl. Lugn och fin resa.






Framme i Tyskland vid kl 09. Nu har vi dagen att komma en bit. Kunde inte låta bli att åka in på en Carthago återförsäljare. Bara titta.
Vi stannade och sov vid en campingaffär i Osnabrück. De var trevliga och vi sov tryggt (52.261998, 8.002232).



Så var det tisdag och min födelsedag. Vi drog i väg utan att äta frukost eftersom det låg ett IKEA alldeles i närheten. Nu blev det så att vi var för tidiga så de hade inte hunnit öppna. Det fick bli vanliga frukosten i husbilen.

Målet för dagen är den jättestora affären med fritidstillbehör, Obelink. Det ligger lite över gränsen till Holland. Jösses, tre våningar. Där blev det fika med tårta och lite shopping.





Vi hittade en Ställplats i Aalten. Den är gratis men finns vatten (1 euro) och el (10 euro) att köpa. Den ligger på andra sidan gatan av en pannkaksrestaurang. För de som har ungar är det även en stor lekplats. (51.933502, 6.581689).





Mexikansk pannkaka



1 kommentar:

  1. Härligt att ni kommit så långt! Vi ligger i startgroparna och ser fram mot att komma ner till varmare trakter för att kurera våra förkylningar. Ha det bra!

    SvaraRadera