Några val

Några val

söndag 18 december 2016

Spanien, Fuengerola 1

Då har vi anlänt till Fuengerola och El Rengo sk hästgården. (36.532173 -4.638931).

Nu kommer vi att stanna upp ett tag, över julhelgerna kan det bli. Här stod vi i ett par omgångar förra året och det är en både bra och dålig plats. Bra för man kan ställa ut bord, markis etc, finns det man behöver även tvättmaskin, lugnt område på landet, gångavstånd till både köpcenter och stan.
På dåliga sidan är väl att det är lite ruffigt.

Här har Stefan ro, när vi är stilla, att fixa lite som behöver göras på husbilen. Batterierna är ett huvudbry som behöver åtgärdas bl a.

Jösses, vad mycket vatten det fortfarande är kvar efter skyfallen som var här för några veckor sedan.
Den fina cykel och gångvägen till stan har varit helt under vatten. Så mycket lera det är nu. Närmaste vägen från hästgården mot Lidl och stan går inte att gå ännu. Det är en hel damm vid slutet.
Blir det nu sol ett par dagar så torkar det upp snabbt.

Vi har bokat flygstolar från Malaga till Bangkok tiden 11-27 januari. Då ställer vi bilen och rymmer från den tråkigaste månaden. Thailand brukar vara sol och bad säkert. 😀

Boar in oss tillsammans med Peter o Marie (Peter tog kortet)
Förstörda gång och cykelväg till stan8 kommentarer:

 1. Ha det riktigt gott! Akta er för storm som dom pratar om i södra Spanien?
  Låter skönt med Thailand ☀️���� kram monica o bengt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja fy, de har haft ett riktigt regn o storm längre upp. Vi håller oss här ett tag. Prognosen säger att det ska bli fint framöver.

   Radera
 2. Man har ju hört om rysligt väder på vissa håll ... men ni verkar ha lite bättre? Låter härligt med Thailand! Passar på att önska God Jul och Gott Nytt år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vädret har varit väldigt tufft på olika ställen i Spanien men vi har klarat oss från det. Man ser ju spåren men nu har vi sol och lite blåst så det har torkat upp väldigt mycket. Vi stannar här över jul.

   God Jul och Gott Nytt År!

   Radera
 3. Va...när ni kan få det svalt och skönt i Hällekis?!?! Ni åker ju åt fel håll!! ;-) Ni får väl försöka få det skönt där också :-). Lenita

  SvaraRadera
 4. Önskar God Jul och Gott Nytt år!

  SvaraRadera