Några val

Några val

torsdag 24 mars 2016

Spanien, Torrevieja

Åhh håå, now we talking….. Al Campo, ett stort köpcenter söder om Torrevieja. En av oss hade jätteskoj ett par timmar.
Primark fanns också så det blev ett antal fynd.

I Torrevieja körde vi till en grusplan vid klipporna. Där stod ett antal fler Svenskar bl a Janne o Marita.






Det är nära restauranger och ca 3 km till centrum. En kväll åt vi på en wook restaurang. Det var en jättebuffe med allt från sallader, kött, från havet, frukt, efterrätter etc. Var bara att plocka i hop och lämna till kocken för stekning/wook. Vi mumsade ordentligt i 2 timmar.

Spanjorerna har redan börjat fira påsk. Palmsöndagen var det en prossesion i stan. Det finns program för det som händer och det är något både dag och natt ända tills efter påsk. Vi ska även gå ut på stan på onsdag kväll då en prossesion startar kl 22. De släcker ned belysningen etc
Spännande och lite kusligt.




Vi vandrar i snitt 14000 steg per dag här så motion blir det också. Vi solade och badade i havet, det var väldigt fint väder.




Lite norrut i La Marina åkte vi och tömde grå och svartvatten, fyllde på nytt vatten för 2 euro. Där fanns även en jättestor kines, Lidl och Mercadona.
Då har vi så vi klarar ett antal dagar igen. Vi åkte tillbaka till Torrevieja för tanken var att fira Påsken där och även vänta ut två regndagar enligt prognos. Nu sa polisen att vi fick inte stå kvar där över helgen så vi drar vidare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar