Några val

Några val

söndag 18 oktober 2015

Spanien, Hondariba

Vi stannade och övernattade på en ställplats ca 8 mil från gränsen till Spanien. Det var ett par svenskar till där som vi sätt och tog ett glas vin med. Vi har hittills träffat svenskar en gång per vecka. De tipsade om ett fint ställe direkt vid gränsen. Vi tog fasta på det och åkte dit vi också. Väldigt fint läge vid vattnet, båtar och sandstrand. Vi blir kvar ett par dygn. Skönt väder, dags att plocka fram shortsen.
23 grader, så skönt!


St 

7 kommentarer:

  1. Så mycket ni får uppleva :) härligt med vörmen nu då!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte fel alls, Monica. Kul att du följer. :)

      Radera
  2. Hej på er!
    Så roligt att se alla fina bilder. Förstår att ni har det bra :-) Men det har vi med. Det är såååå vackert här hemma med alla vackra höstfärger, även om det inte är så varmt. Vi har haft frost flera dagar nu och legat kring 0-1 grader tidigt på dagen. Har försökt att kommentera på er blogg flera gånger från surfplattan, men får inte upp att kunna klicka i "anonymt" i "kommentera som", så nu har jag masat mig till datorn ;-) Ha det fortsatt skönt. Kör försiktigt. Kram Lenita

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att ni följer iaf. Kommer mer. Taskigt nät bara.

      Radera
  3. Härligt med shortsväder! :) Här börjar det bli kallt även om solen varit duktig på att titta fram!

    SvaraRadera
  4. Härligt med shortsväder! :) Här börjar det bli kallt även om solen varit duktig på att titta fram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har lite dåligt med nät så jag uppdaterar när det går. Ska försöka idag men känns lite svajigt. Vi är nu i Portugal. 25 grader. Yes!

      Radera